За нас

За нас

AGROS GRAIN GROUP

 

Напрегнатото ежедневие ни води до липса на възможност да се храним здравословно и прибягваме до бърза храна – бургери, чипсове и пр. В повечето случаи това са храни, които вероятно са с добър вкус, но не доставят необходимите хранителни вещества на нашето тяло. Поради тази причина сме вечно болни и изпитваме липса на енергия.

Мотивирани да намерим решение за всички нас, за да живеем по-пълноценно, развихме продуктовата линия на OLLEO  и NOTEO. Обединени около мисията да направим здравословното хранене по-лесно и достъпно, създадохме продукти – здравословни и удобни за консумация по всяко време и във всяка ситуация.

OLLEO и NOTEO са създадени за съвременния човек, който води взискателен начин на живот, следователно има повишени нужди от протеини и енергия.

За нас този съвременен човек сте ВИЕ!

Ние предлагаме широка гама от иновативни продукти, отговарящи на нуждите на хората, желаещи здравословен и активен начин на живот. Твърдо вярваме, че всеки заслужава да се наслади на храна, богата на протеини, с ниско въглехидратно съдържание, без захар, вкусна и лесно достъпна. Направени за най-изискания вкус, нашите рецепти са базирани на естествена средиземноморска кухня. Всички наши продукти са натурални, съобразени със строгите изисквания на FSSC/ISO стандарти /HALAL/KOSHER.

Качеството е приоритет!

Нашите продукти са 100% веган и са разработени със специални балансиращи формули от хранителни технолози в сертифицираната ни фабрика. Те се отличават с висококачествени натурални съставки, балансиран хранителен състав и страхотен вкус. Така ще повлияем положително и на нашето здраве в посока намаляване шансовете за сърдечни заболявания, затлъстяване, диабет и т.н.

Направете крачка към пълноценен и устойчив начин на живот!

Това е новият начин на хранене, който ще ви даде всички хранителни вещества, от които се нуждаете през целия ден. Заредете тялото си с високопротеинови веган продукти – бързи за приготвяне, засищащи и с уникален вкус.

Създадени за вашия начин на живот – хранителни протеинови бътъри, които се вписват перфектно в ежедневието Ви – в офиса, на път, във фитнеса, в планината, у дома.

Заменете пакетираната и нездравословна храна!

Защо ще се чувствате превъзходно?

  • Здравословно и питателно – пълен баланс на растителни протеини, въглехидрати, здравословни мазнини, фибри, витамини, минерали и аминокиселини;
  • Бързо о практично – без сложни рецепти и удобни за употреба по всяко време и навсякъде;
  • 100% веган качествени съставки и естествено дълъг срок на годност;

СЛЪНЧОГЛЕДОВАТА ПАСТА NOTEO ПОСЕТИ СВЕТОВНОТО КУЛИНАРНО ИЗЛОЖЕНИЕ GULFOOD В ДУБАЙ

NOTEO посети Gulfood 2023 – световното кулинарно изложение, което се провежда в Дубай за 28-ма поредна година. Линк към новината: https://www.noteo.net/noteo-gulfood-dubai/