Доставка

ДОСТАВКА

Потребителят има право да избере дали заявената, поръчана и предплатена (или отложена за плащане след доставката) от него стока да му бъде доставена директно на адрес, посочен от него, чрез куриер или до офис на куриер. Необходими данни за доставката: две имена, телефонен номер, точен адрес или име на офис на куриера.

Стоките, закупени през платформата за онлайн търговия, се доставят чрез куриерска фирма Еконт.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 7 /седем/ дни.

За поръчки направени до адрес, клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, поръчката може да бъде оставена в най-близкия офис на куриера, където ще остане не по-дълго от 7 /седем/ дни.

Поръчани през онлайн магазина продукти, са без опция "Преглед и Тест".

Доставки се извършват не само на територията на Р. България.

Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на стоките и артикулите и се посочва отделно. Те са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯТ.

 

Срок на доставката:

ДОСТАВЧИКЪТ доставя заявените от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ стоки в сроковете (между 2 и 5 работни дни) и при условията, определени от ДОСТАВЧИКА на страницата на електронния магазин и съгласно настоящите общи условия. Обработването на поръчките се извършва от понеделник до петък от 10:00 ч. до 16:00 ч. Поръчки, направени след 16:00 ч. от понеделник до петък се обработват на следващия работен ден. Поръчки, направени в събота и неделя се обработват в първия следващ работен ден. Срок на доставка на територията на Република България – от два до пет работни дни. Доставчика си запазва правото да удължи срока на доставката с период до 30 работни дни, при обстоятелства различни от нормалните. Доставчика ще уведоми Потребителя чрез имейл, в такъв случай, за обстоятелствата, възможностите и правата му.

В случай, че избраният, поръчан и предплатен артикул е изчерпан и доставчика е в невъзможност да изпълни поръчката, преведената от Потребителя сума автоматично се зарежда като кредит в неговия профил. Така той ще може да я използва при бъдещи свои покупки. Потребителят има право, при изрично желание от негова страна платената сума да му бъде възстановена.

 

ПЛАЩАНИЯ

Поръчаните през нашия онлайн магазин стоки, могат да бъдат заплатени по следните начини:

- с наложен платеж, при получаване на поръчката;

- с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на онлайн магазина ни;

- по банков път.

 

ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ:

АГРОС 98 ООД

IBAN: BG89UBBS80021035134350

BIC: UBBSBGSF

БАНКА: ОББ АД

 

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ има право да върне или да замени своята поръчка в срок от 14 дни от датата на доставка без да има основателна причина.

При отказ от договора ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да достави обратно на ДОСТАВЧИКА поръчката в ненарушен търговски вид. Връщането на продукта се приема, единствено при условие, че е в оригиналната опаковка, с всички обозначения и етикети, без да е бил използван, замърсен, повреден или третиран с каквито и да е препарати. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е задължен да попълни Формуляр за връщане (ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ) и да приложи оригиналния платежен документ/касов бон на върнатия продукт. Връщането на продукт става чрез куриерска фирма Еконт: Еконт офис Варна Доктор А. Железкова, с адрес: кв. Васил Левски, ул. Доктор Анастасия Железкова №46, 9000 Варна за АГРОС 98 ООД.

 

Сумата се възстановява по банкова сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ в срок до 10 работни дни.

Сума не се възстановява, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не е върнал продукта към ДОСТАВЧИКА.

ДОСТАВЧИКЪТ поема разходите за доставка при дефектни продукти и други обстоятелства причинени по вина на ДОСТАВЧИКА.

При смяна на продукта от ПОТРЕБИТЕЛЯ се покриват доставките в двете посоки.

Доставката към ДОСТАВЧИКА се осъществява от куриерска фирма. Ако срещате проблеми е нужно да се свържете с нас на посочените контакти в сайта.